tiistai 26. tammikuuta 2016

Sisustusneuleunelmia














Huh, olipa ihana päästä kotiin, vaihtaa kuivaa päälle ja pujahtaa viltin alle. Kyllä kelpaa pötkötellä sohvalla ja ihailla ulkona viuhuvaa räntäsadetta, kun voi samalla selailla Piia Kalliomäen sisustusneulekirjaa Aina oikein. Jos ei vielä joululahjoja suunnitellessa hoksannut tätä, ystävänpäiväksi sen ehtii hyvin hankkia käsityöintoiselle. 

Sisustustoimittaja, bloggaaja ja neulesuunnittelija Piia on koonnut visuaalista silmää ilahduttavaan kirjaansa mittavan määrän sisustusneuleita, joilla kodin ilmettä saa pehmeämmäksi ja pirteämmäksi. Yllättäen napsin nämä omat kuvani harmahtavilta ja mustavalkoisilta sivuilta, mutta niin ikään esimerkiksi pastellisävyt ovat kirjassa edustettuina. Vaikka jokaiseen työhön on tietysti ohjeet, kirjasta voi nauttia myös pelkkänä sisustusaiheisena kahvipöytäkirjana. Aivan ihania asetelmia ja tiloja, joita jää unelmoiden tuijottamaan. Kiitos inspiraatiosta, Piia!

Hurjana siis kurjana käsityöihmisenä hieman hirvittää, miten monta näistä kuulemma suhteellisen yksinkertaisista kodin piristäjistä tahtoisin toteuttaa. Yhteen vilttiin on jo langat ostettuna, siis on ollut nyt vuoden päivät. Jospa vaihtaisin miettimäni mallin johonkin näistä ihanuuksista ja alkaisin vihdoin toimeen. Oli miten oli, ainakin tuon ekan kuvan liukuvärjätystä langasta tehdyn, raidallisen tyynyn aion saada kotiin. Ihan itse tehtynä.


12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No kyllä! Haluaisin hetinyt tehdä sieltä vaikka mitä. Eikä yhtään haittaa, että taidot ovat mitä ovat, intoa riittää. ;)

      Poista
  2. Tämä kirja on kuulemma aivan ihana ja sen katselun jälkeen tekee itsekin mieli alkaa sisustelemaan erilaisia neuloksia tekemään.

    VastaaPoista
  3. Yhden AINA OIKEIN kirjan tilasinkin jo heti sen ilmestyttyä, sujautinkin sen joululahjaksi anopille. Täytyy kyllä itselle ostaa ehdottomasti oma kappale. Niin paljon upeita ohjeita kirja piti sisällään. Todellakin voisin neuloa kaikki kirjan upeat neuletyöt. =D

    VastaaPoista
  4. Mua niin harmittaa kun en päässyt kirjan julkkareihin, näyttää ihanalta. Siellä näyttäisi olevan uusi pöytä? Ja ihania messinkikoristeita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, muakin harmitti vietävästi, että itse julkkarit jäivät väliin. Joo, laiska bloggaaja on unohtanut esitellä uuden sohvapöydän. Ja alkusyksystä tulleen sohvan. Ja... ;) Hups.

      Poista
  5. Kirja on ehdottomasti yksi kauneimmista kotimaisista sisustuskirjoista, vaikkei mitään osaisikaan tehdä :)

    VastaaPoista
  6. Nuo neulotut viltit on ihanan näkösiä. Varsinkin tuo helmineuleyksilö! Voin kuvitella myös, että tuohon jää koukkuun, kun on paksu lanka, isot puikot ja joutuisa mieli. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin jotenkin näen itseni valmistamassa tuollaista puikot viuhuen, outo kiilto silmissä. ;) Pitäisiköhän suunnata lankakauppaan ja aloittaa jollain pienemmällä ensin. Kuitenkin. Jos vaikka se tyynynpäällinen...

      Poista

Kiva saada postia. :)